Våler stasjon

Nyoppusset leilighet ledig for utleie på Våler stasjon

Totaltrenovert leilighet ferdigstilt i januar 2020 i 2. etg i Våler stasjonsbygning er nå ledig for utleie. Leiligheten ligger sentralt i Våler, i et rolig boligområde og i gangavstand fra sentrum. Leiligheten har helt nye hvitevarer på kjøkken, ny vedovn og ny varmepumpe i stua. I tillegg er det installert heldekkende brannvarslingsanlegg som har direktekobling til brannvesen.

Våler kommune ligger sentralt plassert i forhold til både Elverum, Kongsvinger og Hamar. Det er kun 1,5 til Gardemoen og Sverige er enda nærmere. Kommunen jobber med ny skole og nytt aktivitetshus i Våler Sentrum.

Månedsleie: Kr. 8.500
Depositum: Kr. 25.000

Leieperiode: 15.04.2020 - 14.04.2023

Fasiliteter:

  • Delvis møblert
  • Aircondition
  • Garasje/P-plass
  • Peis/Ildsted

Innhold:
1. etg.: Yttergang og trapperom opp til leilighet
2. etg.: Gang, stor stue i to avdelinger, 2 soverom samt kott


1. etg.: yttergang og trapperom er nyoppusset med nytt klikklaminat på gulv og alle flater er nymalte.

2. etg.:
Bad: baderomsplater på vegg, flisser på gulv, nyere innredning og nyere dusjkabinett (2016). Uttak for vaskemaskin på badet
Kjøkken: Totalrenovert med helt nye innebygde hvitevarer; komfyr, induksjonstopp, ventilator over komfyr, kombiskap kjøl/frys og oppvaskmaskin. Nytt klikklaminat på gulv.
Stuer: Totalrenovert med nytt klikklaminat på gulv, ny vedovn og ny varmepumpe (luft/luft)
Soverommene: Totaltrenovert med klikklaminat på gulv og malte panelplater på vegger.

Historikk:
Våler stasjon ble åpnet 4. desember 1910 med strekningen Flisa - Elverum. Før 1921 ble navnet skrevet "Vaaler". Statusen ble nedgradert til holdeplass i 1982 og denne ble nedlagt i 1994. I dag har Våler stasjon status som sidespor. I dag går det kun godstog forbi, for det meste tømmer og flis.