Saga Atrium, Jessheim - boligprosjekt

Saga Atrium er andre byggetrinn i Sagabyen - en ny bydel øst for jernbanen ved Jessheim stasjon. Saga Atrium består av 60 moderne leiligheter og et mindre forretningslokale på ca 150 kvm.

Fakta om
prosjektet

Sagabyen Saga Senter

Fremdrift

2010-2016: Infrastruktur (gater, kommunalteknikk og parker) bygges fortløpende.

2015: Godkjent reguleringsplan for Saga Atrium med 60 leiligheter, salg pågår, byggestart i august

2016: Saga Atrium ferdig bygget ila året

Kontakt

Rune Breivik

Prosjektsjef Send e-post

Kart

map

Jessheim med sine drøyt 17.000 innbyggere ble by i 2012, samme år som første byggetrinn i Sagabyen – Saga Senter ble ferdigstilt. Sagabyen er en ny bydel øst for jernbanen ved Jessheim stasjon. Saga Atrium består av 60 moderne leiligheter (1, 2, 3 og 4 roms) med solfylte balkonger, felles takterrasse og et forretningslokale på ca 150 kvm. Parkeringsanlegg med direkte heis til kjeller.

Saga Atrium er knutepunktutvikling i praksis og ligger 200 meter fra Jessheim stasjon med gode tog- og bussforbindelser til Oslo, Gardermoen og regionen for øvrig. Saga Atrium ble ferdigstilt i 2016.

Jessheim Byutvikling

Gjennom selskapet Jessheim Byutvikling AS har ROM Eiendom (nå Bane NOR Eiendom) i mange år samarbeidet med Ø.M. Fjeld Utvikling AS om å utvikle Jessheim sentrum. I Sagabyen blir det bygget moderne leiligheter med varierende størrelse og høy kvalitet, forretninger og parkeringsanlegg.

I større perspektiv er Ullensaker kommune en av landets raskest voksende kommuner, med nærheten til Oslo Lufthavn Gardermoen og hovedstaden som drivkrefter.

Hvert av prosjektene i Sagabyen presenteres også separat. Se lengre ned under relaterte prosjekter.

Illustrasjoner interiør