Saga Senter, Jessheim - boligprosjekt

Saga Senter var første byggetrinn i Sagabyen. Sagabyen en ny bydel øst for jernbanen ved Jessheim stasjon. Saga Senter består av 120 leiligheter og ca 8.700 kvm forretningslokaler. Et næringslokale på ca 450 kvm er ledig.

Fakta om
prosjektet

Kontakt

Rune Breivik

Prosjektsjef Send e-post

Kart

map

Jessheim med sine drøyt 17.000 innbyggere ble by i 2012, samme år som Saga Senter ble ferdigstilt. Sagabyen er en ny bydel øst for jernbanen ved Jessheim stasjon. Saga Senter består av 120 leiligheter, ca 8.700 kvm forretningslokaler og parkeringsgarasje i kjelleren. Et mindre næringslokale på ca 450 kvm er fortsatt ledig.

Saga Senter er knutepunktutvikling i praksis og ligger 100-200 m fra Jessheim stasjon med gode tog- og bussforbindelser til Oslo, Gardermoen og regionen for øvrig. Saga Senter, var en stor suksess og boligdelen ble raskt utsolgt. Også næringsdelen er solgt til Platou Eiendom med langsiktige leietaker. Rema 1000, Villmarksbutikken, Spenst, Jessheim Dyreklinikk og Jessheim Byutvikling er leietakere i Saga

Gjennom selskapet Jessheim Byutvikling AS har ROM (nå bane NOR Eiendom) i mange år samarbeidet med Ø.M. Fjeld Utvikling AS om å utvikle Jessheim sentrum.

I større perspektiv er Ullensaker kommune en av landets raskest voksende kommuner, med nærheten til Oslo Lufthavn Gardermoen og hovedstaden som drivkrefter.

Hvert av prosjektene i Sagabyen presenteres også separat.