Voss - konferansehotell

Rett ved Voss stasjon skal Bane NOR Eiendom bygge et nytt og moderne konferansehotell.

Fakta om
prosjektet

Fremdrift

Byggestart i 2018.

Ferdigstilt i 2020.

Kontakt

Connie Nyhaven

Prosjektsjef Send e-post

Kart

map

Hotellet blir på 12 000 kvadratmeter og får 215 rom, moderne konferansefasiliteter til 350 personer, bar og restaurant med nydelig utsikt. Arkitekturen gjenspeiler det lekne, uformelle, naturlige og ekstreme som forbindes med Voss, og det satses på bruk av miljøvennlige og klimanøytrale materialer. Antatt byggestart er første halvår 2018 med ferdigstillelse tidlig 2020.

Voss blir en stadig mer tilgjengelig og attraktiv reiselivsdestinasjon. Nytt terminalbygg sto ferdig høsten 2017 og gondolen er under bygging. Statens vegvesen skal straks bygge ny kollektivterminal og ruste opp gaten inn mot sentrum, og Bane NOR Eiendom planlegger ny næringsbebyggelse øst for hotellet.

3. mai 2018 ble det offentliggjort at det nye konferansehotellet skal drives av Scandic.

- Vi valgte Scandic Hotels til å drive vårt nye konferansehotell på Voss fordi de leverte det klart beste tilbudet. Scandic Hotels satser sterkt både på vestlands- og fritidsmarkedet, og har et konsept som passer perfekt for det nye hotellet. Vi er meget fornøyd med avtalen og vet at hotellet er i de beste hender, sier administrerende direktør Petter Eiken i Bane NOR Eiendom og daglig leder Tore Odfjell i Odfjell Eiendom.