Prosjektsjef eiendomsutvikling

Brenner du for by- og stedsutvikling? Vi søker flere prosjektsjefer.

Bane NOR Eiendom er i vekst og skal i årene framover gjennomføre et stort antall sentrale og spennende utviklingsprosjekter i norske byer og tettsteder. Derfor søker vi nå etter selvstendige og handlekraftige prosjektsjefer.

Bane NOR Eiendom er noe så særegent som en statseid, kommersiell eiendomsaktør med store finansielle muskler, en unik tomtebank som vi utvikler og en meget variert eiendomsportefølje som vi forvalter. På utviklingsplanen vår framover står et stort antall knutepunktprosjekter. Disse skal vi utvikle i egen regi eller sammen med partnere.  Vi utvikler alt fra boligkomplekser, hotell og kontorbygg til togverksteder og andre driftsbygg.

 Punkter

Kvalifikasjoner 

Du bør ha høyere relevant utdanning og minimum fem-åtte års erfaring fra prosjektledelse. Vi tror du har jobbet som eiendomsutvikler hos byggherre, som konsulent, som prosjektleder hos entreprenør og/eller har annen erfaring med eiendomsprosjekter. Det viktigste er at du har evne til å skape gode, forretningsmessige relasjoner og resultater, og at du er genuint opptatt av god og bærekraftig by- og stedsutvikling.

Personlige egenskaper: 

  • Du har kommersiell teft, sterk gjennomførings- og samarbeidsevne og systematisk arbeidsstil.
  • Du er dyktig til å skape gode relasjoner både internt og eksternt.
  • Du identifiserer deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

Vi tilbyr: 

  • En spennende stilling med stor grad av frihet under ansvar, og hvor resultatet av ditt arbeid vil bety noe for mange mennesker.
  • Et profesjonelt, uformelt og inspirerende arbeidsmiljø hvor kollegene brenner for eiendomsfaget og for by- og stedsutvikling.
  • Moderne kontorlokaler i Schweigaards gate 33 nær Oslo S
  • Fleksible arbeidstidsordninger
  • Lønn etter avtale og svært gode pensjons- og forsikringsordninger

Arbeidssted: Schweigaards gate 33, Oslo

Søk på stillingen:
Klikk her for å komme til WebCruiters jobbsøkerportal

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Christian Heiberg, tlf. 992 98 574. De kan behandle alle henvendelser konfidensielt.  

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer av vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

 

Kontaktinformasjon